Selecteer een pagina

vacature voor secretareses

Wij zoeken een enthousiaste secretaresse voor 12 – 16 uur per week. Bij voeding voor jou ben je niet zomaar secretaresse, maar vind je het geweldig om het team van diëtisten en gezondheidswetenschappers te ondersteunen en helpen waar nodig. 

Want je bent natuurlijk expert op het gebied van het beantwoorden van de mail en telefoon en hebt op dit gebied een passie voor een stukje marketing en sales. We willen echt impact maken met ons werk en de gezondheidszorg veranderen. Daarom vinden we het gaaf als je gelooft in onze missie “voeding als medicijn”.

Je bent veelzijdig in te zetten en merkt dat je blij wordt van taken uit handen nemen. En we houden ervan als je een lekkere dosis humor en positieve energie meebrengt naar je werk. 

Ook geloven we sterk in de kracht van de ervaringsdeskundige gecombineerd met de expertise vanuit de schoolbanken. Waar ben jij ervaringsdeskundige in? Waarom wil je specifiek bij ons bedrijf aan de slag? We lezen het graag in jouw motivatiebrief of horen het in je sollicitatievideo!

wij zoeken een enthousiaste secretaresse

We zien in onze eerstelijns praktijk met name cliënten met prikkelbaredarmsyndroom, IBD, lactose-intolerantie en coeliakie (en evt. bijbehorende comorbiditeit).  In je sollicitatiebrief horen we graag waarom jij met deze doelgroepen wilt werken.

We werken met verschillende online systemen en automatiseringen. Mailblue, webinargeek, mollie, plug & pay, google drive, trello, social media. Je draait er je hand niet voor om en wordt blij van het werken in deze systemen.  

Je hebt een pro-actieve houding, kan goed zelfstandig werken en ziet wat er gedaan moet worden. 

 

 

 

Wanneer kun je solliciteren?

Je bent een secretaresse in hart en nieren en enthousiast om ons te ontzorgen op het gebied van klantcontact, administratie en social media. Naast dat je een actieve bijdrage wil leveren aan het team, wil je ook werken aan de groei en ontwikkeling van de praktijk. Je taken zijn dan ook onder andere:

  • administratieve taken die voortkomen uit het spreekuur van de diëtisten, denk aan verwijsbrieven toevoegen aan dossiers, checken en verwerken van de financiële administratie; 
  • het oproepen van cliënten, adviseren van de juiste programma’s en het beantwoorden van mails. Je bent communicatief sterk en enthousiast in het adviseren van cliënten (sales en marketing ervaring is een pré)
  • het modereren van webinars en het verwerken van video-materiaal en masterclasses voor de praktijk. Hierbij denk jij out-of-the-box & heb je leuke ideeën om onze klanten te informeren!

  • het bijdragen aan en plannen van social media. Je hoeft jezelf niet actief te laten zien, maar beantwoord de DM en helpt de diëtisten bij het editen van reels.
  • overige taken worden in overleg bepaald. We verwachten dat je af en toe buiten werktijd beschikbaar bent voor teamoverleg en dat je flexibel bent in je uren. 

     

  • we zoeken bij voorkeur iemand die op dinsdag, woensdag en donderdag beschikbaar is van 9-12/13. Je moet (deels) beschikbaar zijn om te werken op de praktijk in Den Bosch. Zet je jouw beschikbaarheid in je motivatiebrief?

Wij bieden per direct een werkplek in een jong, enthousiast team met ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling. We werken momenteel veel online (via videobellen) maar ook live op locaties in en rond Den Bosch.  Werkplezier staat bij ons bedrijf voorop! Je moet in de mogelijkheid zijn om minimaal 2 dagen op de praktijk (Jamfabriek Den Bosch) te kunnen werken en je werktijden moeten over 3 dagen verspreid kunnen worden. Werk je bij een andere werkgever? Dan horen we graag op welke dagen en tijden je bij de andere werkgever beschikbaar moet zijn en hoeveel uur je daar per week werkt. 

We bieden je een urencontract in loondienst voor 12-16 uur per week, marktconform salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Klinkt dit goed? Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk, het liefst uiterlijk donderdag 23 mei jouw brief via info@voedingvoorjou.nl en motivatievideo van maximaal 3 minuten via 06-21919013. Indien je wordt geselecteerd vindt het sollicitatiegesprek plaats op donderdag 30 mei of vrijdagochtend 31 mei. 

 

Lees je deze vacature na deze datums? En denk je dat jij echt fantastisch in ons team past? Dan zien we alsnog graag jouw motivatiebrief en video!