Selecteer een pagina

vacature voor diëtist

Wij zoeken een enthousiaste diëtist voor 16 tot 24 uur per week. Bij voeding voor jou ben je niet zomaar diëtist, maar vind je het geweldig om voeding als medicijn meer op de kaart te zetten en om het beroep “diëtist” een ander imago te geven! 

Want je bent natuurlijk expert op het gebied van voeding bij gezondheid en ziekte, maar hebt ook een passie voor een stukje marketing en sales. We willen echt impact maken met ons werk en de gezondheidszorg veranderen. Groepen begeleiden, blended learning, het net even anders doen dan de standaard diëtetiek. Denk aan vette video’s opnemen, webinars geven, visuele marketing inzetten & creatief zijn: daar moet je blij van worden! En we houden ervan als je een lekkere dosis humor en positieve energie meebrengt naar je werk.

Ook geloven we sterk in de kracht van de ervaringsdeskundige gecombineerd met de expertise vanuit de schoolbanken. Waar ben jij ervaringsdeskundige in? We lezen het graag in jouw motivatiebrief of horen het in je sollicitatievideo!

wij zoeken een enthousiaste diëtist

We zien in onze eerstelijns praktijk met name cliënten met prikkelbaredarmsyndroom, IBD, lactose-intolerantie en coeliakie (en evt. bijbehorende comorbiditeit).  In je sollicitatiebrief horen we graag waarom jij met deze doelgroep aan de slag wilt en welke doelgroep je het meeste aanspreekt. 

Mocht je hier nog niet in gespecialiseerd zijn, dan moet je bereid zijn om jezelf volledig hierin onder te dompelen zodat jij alles weet van voeding bij buikklachten, vezels en vocht, en medische diëten zoals glutenvrij, lactosevrij, fodmap-arm. We horen dan ook graag jouw plan van aanpak en wat jij van plan bent om de specialistisch diëtist in Nederland en België te worden. 

Als diëtist bij voeding voor jou heb je een pro-actieve houding, je kan goed zelfstandig werken en ziet wat er gedaan moet worden. Ook ben je niet bang voor de camera & durf je jouw specialisatie uit te dragen aan een groter publiek. 

 

Wanneer kun je solliciteren?

Je bent een diëtist in hart en nieren en enthousiast om zelfstandig spreekuur te doen met onze doelgroep. Naast dat je een actieve bijdrage wil leveren aan het spreekuur, wil je ook werken aan de groei en ontwikkeling van de praktijk. Je taken zijn dan ook onder andere:

  • het verstrekken van individueel dieetadvies aan cliënten, met name PDS, coeliakie, lactoseintolerantie, FODMAP maar soms ook algemene diëtetiek; 
  • administratieve taken die voortkomen uit het spreekuur; 
  • het oproepen van cliënten, adviseren van de juiste programma’s en het beantwoorden van mails. Je bent communicatief sterk en enthousiast in het adviseren van cliënten (sales en marketing ervaring is een pré)
  • het geven van webinars en het maken van video-materiaal en masterclasses voor de praktijk. Hierbij denk jij out-of-the-box & heb je leuke ideeën om onze klanten te informeren!

  • het bijdragen aan en plannen van social media + het online laten zien van jezelf en hoe wij als diëtisten bijdragen aan het verminderen van klachten met de juiste voeding. 
  • overige taken worden in overleg bepaald. We verwachten dat je af en toe buiten werktijd beschikbaar bent voor teamoverleg en dat je minimaal één avond in de week kunt werken.

  • we zoeken bij voorkeur iemand die op maandag, dinsdag en afwisselend de donderdag/vrijdag beschikbaar is.  Zet je jouw beschikbaarheid in je motivatiebrief?

Wij bieden per direct een werkplek in een jong, enthousiast team met ruimte voor eigen initiatieven en ontwikkeling. We werken momenteel veel online (via videobellen) maar ook live op locaties in en rond Den Bosch.  Je moet in de mogelijkheid zijn om minimaal 2 dagen op de praktijk (Jamfabriek Den Bosch) te kunnen werken en je werktijden moeten over 3 dagen verspreid kunnen worden. Werk je bij een andere werkgever? Dan horen we graag op welke dagen en tijden je bij de andere werkgever beschikbaar moet zijn en hoeveel uur je daar per week werkt. 

We bieden je een urencontract in loondienst voor 16-24 uur per week, marktconform salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Klinkt dit goed? Dan ontvangen we graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk donderdag 23 mei jouw brief via info@voedingvoorjou.nl en motivatievideo van maximaal 3 minuten via 06-21919013. Indien je wordt geselecteerd vindt het sollicitatiegesprek plaats op donderdag 30 mei of vrijdagochtend 31 mei.